Team HundBiten

Lovisa Dynér
| Cert. Dog Listener 

| Dipl. Hundpyskolog 
| Dipl. Hundinstruktör 
| Animal Commuicator 

Lovisa är grundare och ägare till HundBiten. Hon har arbetat heltid med hundar sedan 2002 och har en gedigen utbildning samt lång erfarenhet av många olika hundar och raser. Hon har tidigare tränat, tävlat, arbetat med problemhundar, samt haft många olika kurser. Hennes passion ligger i kommunikationen mellan hund och människa. 
Hon har även ett genuint engagemang i att hjälpa till och ta hand om hundar, som på något sätt behöver stöd. Lovisa tar i mån av tid emot hundar i sitt hem. Hon har lång erfranhet och kunskap i att både ta hand om och träna hundar. Mer information om detta hittar du under fliken "B&B FÖR HUND"

 

Sandra Lundgren 
Sandra har arbetat på HundBiten sedan 2011 och det är hon som är ansvarig för hunddagiset. Hon och Lovisa lärde känna varandra 2005, då Lovisa drev HundBiten på Djursholms Torg. Sedan dess har Sandra arbetat och hjälpt till vid behov, fram tills 2011 då hon började arbeta heltid på HundBiten. 
Hon är utbildad inom Amichien Bonding - Jane Fennell

 

Desiederia (Dessi) Juhlin 
2016 började Dessi att praktisera hos oss på HundBiten och numera är hon anställd hos oss, vilket vi är så tacksamma för. Som person är Dessi mjuk, vänlig och omhändertagande. Hon är en person som vill alla väl, djur som människor. Vi är glada över att hon är en del av HundBiten och att hon har så fin kontakt med alla. Det är också Dessi som klipper klorna här på dagis vilket hon är otroligt duktig på! Dessi är vanligtvis på plats mitt på dagen då alla promenaderna äger rum men tar även en del stängningar.

Jasmine Virtanen Linder
Jasmine har arbetat hos oss sedan augusti 2022, innan dess var hon på ett annat hunddagis. Jasmine är alla våra små hundars favorit och det är framför allt med dessa som hon promenerar. Hennes lugn och empatiska personlighet gör att hon är mycket uppskattad av både två- och fyrbenta här på dagis. Vi är glada över att Jasmine är en del av vårt team här på HundBiten. 

Teodor Allmér 
Teodor har jobbat hos oss i många år och är väldigt omtyckt av både hundar och människor. Han tar dagligen långa promenader och går även gärna till den stora rasthagen där våra hundvänner får springa och leka fritt. Teodor är otroligt snäll och hjälpsam, man kan alltid lita på honom och vi är så glada över hans lojalitet. Han hjälper mest till med promenaderna under dagen, men tar även en del öppningar/stängningar när det behövs. Teodor har en egen hund. En golden retriever, vid namn Sparta.