Team HundBiten

Teamet på HundBiten, börjar nu kännas som ”järngänget”.  Vi känner varandra väl, trivs bra tillsammans och har kul ihop på HundBiten. 

Lovisa Dynér
| Cert. Dog Listener 

| Dipl. Hundpyskolog 
| Dipl. Hundinstruktör 
| Animal Commuicator 

Lovisa är grundare och ägare till HundBiten.
Hon har arbetat heltid med hundar sedan 2002 och har en gedigen utbildning samt lång erfarenhet av många olika hundar och raser. Lovisa har tidigare tränat, tävlat, arbetat med problemhundar, samt haft många olika kurser. 
Hennes passion ligger i kommunikationen mellan hund och människa. 
Lovisa har även ett genuint engagemang i att hjälpa till och ta hand om hundar, som på något sätt behöver stöd.
Idag fokuserar Lovisa på att utveckla HundBitens B&B för hundar. HundBitens B&B är beläget i Lovisas hem i Vallentuna, endast 15 minuter ifrån hunddagiset. Lovisa arbetar även som LivsCoach för människor samt kommunicerar med djur. 
Kontakta Lovisa om du har frågor kring:

  • Dagisplats
  •  Allmänna hundfrågor 
  • B&B för din hund (Hundpensionat)
  • Betalning eller dylikt
  • Hundträning / Kommunikation med din hund
  • Önskar passning vid enstaka dagar så kallad ”Dagshund” 

Tel. 070-773 06 02
Mail: info@lovisadyner.se
 
Oskar Cavalli Björkman 
Oskar arbetar hos oss sedan sommaren 2014. Han gör det mesta på HundBiten och du som har hund på vårt hunddagis, träffar honom ofta vid lämning och hämtning. Oskar är vår lugna och stabila klippa som alltid ställer upp. 
Kontakta Oskar om du frågor kring:

  • Dagisplats
  • Inskolning
  • Praktikplats

Telefon: 08-755 88 68
Mail: info@hundbiten.com
 
Josefine Åslund
Sedan april 2017 är Josefine än del av vårt HundBiten team.
Hennes hund Lukas har gått på vårt dagis sedan 2009 och förutom att ha lämnat och hämtat honom, har Josefine tidigare även praktiserat hos oss. Hon är utbildad inom hund och tävlar på fritiden agility tillsammans med Lukas. 

Sandra Lundgren
Den 1 maj 2017 födde Sandra en liten flicka. Hon är nu hemma och njuter av mammaledigheten! Sandra har arbetar på HundBitens sedan 2011 och det är hon som är ansvarig för hunddagiset.  Sandra och Lovisa lärde känna varandra 2005, då Lovisa drev HundBiten på Djursholms Torg.  Sedan dess har Sandra arbetat och hjälpt till vid behov, fram till för fyra år sedan då hon började arbeta heltid på HundBiten. 
Sandra är utbildad inom Amichien Bonding - Jane Fennell
 
Jonas Mårtensson
Jonas har lång erfarenhet av att arbeta på hunddagis, närmare bestämt 21 år! Vi är glada över att han är  en del av HundBitens Team sedan 2008.  Jonas är högt uppskattad av både våra dagishundar och dess ägare.  Han promenerar, aktiverar och fotograferar våra hundar på dagis. 
Tillsammans med Jonas får hundarna utlopp för sin leklust, med honom har de kul! Förutom sin passion för hundar, har Jonas ett stort intresse för fotografering. Välkommen att besöka hans fotosite! acattledog.portfoliobox.net
 
Stefan Meurk
Stefan har likt Jonas arbetat hos oss på HundBiten sedan 2008. Stefan är lugnet själv, han tycker om att ta långa promenader med hundarna 
och då de inne tar han sig gärna tid med hundarna en och en. Vi är väldigt glada över att han är en del av vårt team på HundBiten!
 
Praktikanter
Theodor har praktiserat här sedan 2012.
Han hjälper till med promenader samt pysslar med hundarna på dagiset. Teamet på HundBiten uppskattar hans hjälp och engagemang!